2008-07-28

Articol Pe Tocuri

Pe 19 iunie a aparut un articol despre noi pe http://www.petocuri.ro/ in rubrica Casa si gradina. Pe atunci blogul era doar un plan, asa ca nu aveam unde sa ne laudam.
Va invit sa cititi aici: http://www.petocuri.ro/casa-si-bucatarie/articol/la-vie-en-rose-1.html

Multumim Mihaelei pentru cuvintele frumoase.

"Compania EnRose vede viata in culori frumoase si stralucitoare si ne provoaca si pe noi sa facem la fel. Aceasta companie este la inceput si, plina de entuziasm, si-a ales ca domeniu de activitate designul floral si decoratiunile interioare.

Cei de EnRose creeaza aranjamente florale si buchete, iar daca esti nehotarata si nu stii ce sa alegi, iti ofera si consultanta. Un lucru e sigur: daca mergi la atelierul lor din Bucuresti de pe strada Uranus 100, blocul 53, apartamentul 2, nu vei pleca cu mana goala! Imediat aranjamentele vor deveni acele lucruri "to die for" si vei dori sa le cumperi pe toate!

Toti angajatii sunt prietenosi si te vor impresiona cu cata migala si rabdare lucreaza la fiecare aranjament in parte. EnRose se deosebeste de celelalte firme de profil prin calitatea produselor. Ei lucreaza cu flori uscate natural, roduri de plante, protee, banksii, fructe exotice, ramuri, muschi, melci, scoici aduse din toate colturile lumii: China, Africa de Sud, Noua Zeelanda si Olanda. Dar pentru petreceri ei pot folosi, in functie de dorinta ta, si flori naturale.

Fie ca vrei sa faci un cadou frumos unei persoane deosebite din viata ta sau ca vrei ceva spectaculos pentru o petrecere simandicoasa, reactia celorlalti va fi la fel: toti vor fi uimiti de frumusetea florilor. Iar daca te vei indragosti de aceste decoratiuni florale, poti sa-ti amenajezi cu acestea si casa, si biroul. Ai de unde sa alegi! Eu, personal, sunt innebunita dupa florile aranjate in forma de inimioara, dupa un pomulet verde foarte interesant si dupa un aranjament in nuante de mov, lila si roz. Preturile variaza in functie de materiale, dimensiuni si vas, dar sunt intre 30-250 RON.

Pana sa mergi la atelier, viziteaza site-ul lor www.enrose.ro ca sa-ti incepi ziua pe un ton colorat!

Niciun comentariu: