2010-09-14

Enrose si Eden Spa - aparitii in presa post eveniment

In urma evenimentului din 9 octombrie 2007, a aparut articolul din Saptamana Finaciara- Toamna se numara brandurile de lux

In cadrul programului „Feel the Spa Universe! - Touch, Sight, Smell, Hear, Taste” Eden incearca sa impuna un concept de „viata spa", axat pe sanatate, relaxare si ambient natural.

In dezvoltarea acestui program, Eden si-a unit fortele cu parteneri capabili sa asigure satisfacerea oricaror exigente. In segmentul Health & Beauty, spa-ul va colabora cu Rene Furterer, Pevonia Botanica, L"Occitane en Provence, Boots, Sensiblu, Curtea Veche, Elle si Men"s Health, in probleme de design va avea ca parteneri Mobexpert, Fabryo, Madira Design, Electrolux, Delta Design, Wellnex, La Vie en Rose si Elle Decoration, dar vor exista si doua segmente fara precedent pe piata: Nutrition & Cuisine (alaturi de Lipton, Evian si McMoni"s) si Spa Music, alaturi de A&A Records.

Printre terapiile de spa şi relaxare ne dorim sǎ se numere şi creaţiile noastre care vizual sǎ bucure sufletul, sǎ înveseleascǎ casa şi sǎ uimeascǎ prietenii! Sperǎm ca din ce în ce mai mulţi oameni sǎ fie atraşi de lucruri frumoase, sǎ se îndrepte cǎtre un stil de viaţa natural şi sǎnǎtos. Ne bucurǎ proiectul Eden Spa!

Niciun comentariu: