2012-11-30

Extravaganza Fashion Fair

Va invitam la targul Extravaganza Fashion Fair - târgul iubitorilor de frumos și artă  aflat la prima ediție, intitulată Fall in red, chiar de ziua românilor, respectiv 1-2 decembrie 2012, între orele 11.00-20.00, ce se va desfăşura la Rooms Cafe (Str. Mendelev, nr.28-30). Noi vom fi prezenti acolo cu prezentarea noilor aranjamente de Craciun.

Evenimentul propune un concept nou, deosebit prin simplitatea si modestia lui, iar pentru fiecare poftă sau doleanță artistică, Extravaganza Fashion Fair prepară rețeta minune a unui târg special, prin:
- designeri, accesorii si haine, obiecte năs

cute din mâinile artiștilor
- vintage, cu obiecte purtătoare ale amprentei timpului
- secțiunea dedicată bărbaților, ridicată la rang de prioritate - cosmetice bio, pentru bucuria trupului
- ’delicatesele bunicii’, mirosul prăjiturilor făcute în casă, care ne vor întipări în memorie evenimentul
- muzică live, ce ne va înduioșa inimile pe durata celor 2 zile ale târgului
- ‘camera artiștilor’, este locul care adună, atrage și încetinește. Te ‘obligă’ la cunoaștere si ‘împreună’

Oamenilor care cred că orașul nu le oferă suficient, care tânjesc după obiecte autentice, oamenilor care iubesc lucrul manual și ne împărtășesc pasiunea pentru detaliu, oamenilor pentru care migala și dichisul sunt ‘de pus în ramă ’, oamenilor care sunt conduși de o serie de idealuri și valori profunde, oamenilor pentru care sunetul live al unei viori se îmbină minunat cu mirosul brioșelor făcute ‘ca la mama acasă ’.
Fiecărei dorințe arzătoare sau gând ascuns, rolul nostru este de a aduce în lumină acele elemente care te vor face să crezi că ai găsit în sfârșit colțul de oraș care povestește și predispune la visare și socializare.

Va fi mai mult decât un simplu târg de modă și artă, va fi un manifest al autenticității și al umanității, dornic de transmitere a unui mesaj puternic si profund. Acela că a venit timpul implicării, al dăruirii, al grijii față de ceilalți, al bucuriei.

Cu alte cuvinte, 50% din vânzarea biletelor de intrare vor fi folosiți pentru achiziționarea de cadouri, în pragul sărbătorilor de iarnă, pentru copiii de la Școala ”Constantin Stăncescu”, comuna Răsuceni, județ Giurgiu.
De asemenea, pentru transparența demersului propus, se vor realiza 2 video-uri, înainte și post acțiune.

’Extravaganza Fashion Fair își propune un demers nu doar legat de modă și de latura ei efemeră, ci și de artă, meșteșug, poveste, suflet, detaliu, atenție, sensibilitate, memorie. Oameni.’

Data: 1 - 2 Decembrie
Interval orar: 11:00 - 20:00
Locatie: Rooms Cafe - Strada Mendeleev, nr. 28-30
Dress code: Mizeaza pe rosu
Intrare: 10 lei (50% din încasări se vor transforma în cadouri pentru copiii de la Școala ‘Constantin Stăncescu‘, judetul Giurgiu).


Pentru inscrieri si mai multe detalii, ne puteti scrie pe adresa extravaganza.fair@ineventive.ro

Niciun comentariu: