2010-11-25

Credeti in Mos Craciun?

Pentru noi este o mare placere – dar si o onoare – sa impartasim cu voi spiritual acestei sarbatori. Suntem siguri ca vor exista intotdeauna oameni care sa iubeasca din tot sufletul Craciunul si care, intelegand ca scopul sarbatorii este de a celebra Nasterea Pruncului Sfant si dragostea pe care a adus-o El in lume, pastreaza in inimile lor un loc special si pentru Mos Craciun. Iar pentu prietenii asa ca voi, care cred din suflet, nu mai e nevoie de dovezi.

In fine, va asigur pe voi, cei care va indoiti, ca Mos Craciun exista in realitate. Nu trebuie neaparat sa mergeti la Polul Nord pentru a-l gasi. E suficient sa-l cautati in inimile voastre. Stiu ca uneori e greu. Veti gasi intotdeauna oameni care se vor grabi sa va spuna ca nu exista Mos Craciun, ca nu este decat o poveste inventata cu mult timp in urma, care se tot repeta in fiecare an, de Craciun. Ati observat ca intotdeauna oamenii nefericiti se leaga de lucrurile in care cred cei fericiti?



Pentru a afla adevarata poveste, va recomand cartea “Autobiografia lui Mos Craciun”, povestita de Jeff Guinn. Sper ca veti vedea ca adevarata magie a Craciunului presupune si dragoste si ca intotdeauna cea mai mare bucurie este sa dai, nu sa primesti. “Am stat treaz pana in zori si m-am simtit mai fericit ca niciodata. Ma gandeam ca nu este nimic mai frumos decat sa faci mereu, mereu daruri” sunt cuvintele scriitorului.


Voi mai credeti in Mos Craciun?

Niciun comentariu: