2010-12-02

Decorarea cadourilor

A face daruri inseamna a produce surprize si bucurii, iar obiceiul de a darui este un semn al dragostei si recunostintei. Importanta nu este valoarea sau marimea cadoului, ci atentia si felul in care acesta se ofera. Farmecul cadoului si frumusetea momentului daruirii acestuia pot fi intensificate prin decorarea ingenioasa a cadoului intr-un mod aparte care sa iti taie respiratia de la prima vedere.

Fiindca suntem in luna cadourilor, va propun cateva idei de infrumusetare a acestora intr-un mod inedit. Cea mai importanta valoare o are cadoul in sine, asa ca toate decoratiunile trebuie sa se raporteze si sa se armonizeze cu acesta, iar cel care l-a primit sa poata ghici ce e inauntru si fara desfacerea decoratiunii.







Efectul poate fi sporit daca in afara de decorarea cu hartie si panglica, aplicam si mici aranjamente adaptate ocaziei alcatuite din flori, roduri de plante, conuri, fructe si alte ornamente simpatice. Sugerati sentimentele care va incearca si transmiteti emotia daruirii prin micile decoratiuni!

Incredintati aceasta activitate fanteziei noastre si cei dragi vor fi incantati de modalitatea speciala de ambalare.
 Ce va imaginati ca se ascunde sub aceste ambalaje decorative?



Niciun comentariu: