2010-12-22

Targul "All you want for Christmas"

Febra cumparaturilor este diminuata de explozia de targuri de Craciun din aceasta perioada ce vin in ajutorul celor care au lasat pe ultima suta de metri achizitionarea cadourilor pentru cei dragi. Astfel de targuri sunt organizate pentru a ne bucura de atmosfera acestei sarbatori, iar targul "All you want for Christmas" a oferit in plus solutii de cadouri si sesiuni practice despre trucurile pe care poti sa le folosesti in sezonul rece pentru a arata exceptional. Am fost rasfatati cu sesiuni individuale de consultanta pe  stil vestimentar, hair styling si make-up.

Noi am expus spre vanzare niste frumoase decoratiuni la preturi foarte foarte bune, pentru ca, nu-i asa, omul vine la targ in cautare de "chilipiruri" si de lucruri deosebite fata de ceea ce gaseste pe piata bunurilor de larg consum. Am vrut ca vizitatorii sa nu plece cu mana goala de la targ, indiferent de bugetul pe care il aveau.



Coronitele noastre "au rupt gura tragului"!






In calitate de expozanti, putem spune ca se formeaza o atmosfera tare placuta intre noi expozantii, organizatori, parteneri si clienti, e un alt flux al comunicarii si toata lumea vrea ca lucrurile sa se intample. Am descoperit in ei oameni incarcati de o energie pozitiva si care au facut ce le-a stat in putinta pentru ca lucrurile sa iasa cat mai bine. "Un eveniment plin de oameni minunati!"



Memento Pub and Underbar ne-a fost gazda primitoare :)
Credit foto: Cristina Dirnea

Blogul de comunicare al Evenimentului:
http://whenbeautyspeaks.tumblr.com/

Niciun comentariu: