2012-07-18

We love colourful bouquets


Traditia buchetului de mireasa este aproape la fel de veche ca si ceremonia de nunta. Florile albe pentru nunta au iesit din moda de cativa ani si din ce in ce mai multe mirese opteaza pentru buchete colorate, care ies foarte bine in evidenta pe fundalul unei rochii albe. De cele mai multe ori este vorba despre culoarea care reflecta tematica evenimentului sau culoarea preferata a miresei. 



Exista o moda si in buchetele de mireasa, iar astazi florile exotice, modelele complicate si culorile pline de viaţă indica cele mai recente tendinţe. Când vine vorba de alegerea buchetul de mireasa sunt câteva lucruri pe care trebuie sa le avem în vedere: trasaturile miresei, rochia si tipul de ceremonie. Desi acestea sunt cele mai importante aspecte, există, de asemenea, alte lucruri importante de mentionat, cum ar fi semnificatia florilor si a culorilor.

Posesoarea acestui buchet a preferat tonurile tari de portocaliu, asociate cu vara si soarele si care reprezinta fericirea si buna-dispozitie. Totodata, portocaliul semnifica o dragoste puternica si implinita.

Am optat pentru trandafiri portocalii, frezii galbene si portocalii, floare de sofran (carthamus) si leucadendron si leucospermum (v-am mai spus ca florile sunt si un simbol al fertilitatii?) pentru diversitate. 

A iesit un buchet vesel si plin de vitalitate.




O brosa cu camee si o panglica de organza verde au innobilat buchetul: 




3 comentarii:

ela spunea...

Este superb buchetul! Credeti ca as putea avea si eu unul asemanator? Multumesc!

EnRose spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
EnRose spunea...

Buna seara! Multumim pentru aprecieri. Cu siguranta puteti avea unul asemanator, desi fiecare buchet are doza lui de unicitate ;) Scrieti-mi, va rog, un mail la adina [@] enrose.ro si va voi povesti mai multe. O seara frumoasa!

Adina