2011-12-05

Ateliere de creatie a coronitelor de Craciun

O coronita frumoasa la intrare va face casa mai primitoare de Sarbatori! Iar daca este decorata de tine este cu atat mai pretioasa!

Fiindca ne e drag si fiindca si in acest sezon am primit cereri, reluam atelierele de creatie a coronitelor de Craciun, new and improved! De aceasta data in doua editii, la intervale orare diferite, care sa se potriveasca cu programul tau.

Asa ca, noi cei de la EnRose, te invitam la be nat. Cafe (bld. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, American House), duminica, 11 decembrie, ora 13:00 sau joi, 15 decembrie, ora 18.30, intr-o atmosfera prietenoasa, sa te relaxezi creand propria ta coronita de Craciun, sub indrumarile Adinei Filculescu. Chiar daca te consideri un antitalent, te invitam sa ti-l pui in practica, si daca o sa ne placa decoratiunile create de tine, poate o sa ti le cumparam, nu ratam asa ceva! EnRose pune la dispozitie toate materialele necesare pentru a crea o coronita cu personalitate, iar cei de la be nat. iti ofera o bautura la alegere intreceai, cappuccino, ciocolata calda, caffe latte, expresso, apa plata/ minerala, iar restul consumatiei ca beneficia de un discount de 10%.

Costul de participare este de 100 lei/ persoana si include o băutură din meniu si materialele necesare, iar coroniţa se va lua acasă la final. Pentru a-ti intampina cu bucurie oaspetii, decoreaza-ti casa cu o astfel de coronita frumos impodobita. 


Pentru INSCRIERI si DETALII te rugam sa ne contactezi la adina@enrose.ro sau 0731.321.440.
           
Te asteptam cu drag si voie buna! O coronita frumoasa la intrare va face casa mai primitoare de Sarbatori!


Incepand din luna ianuarie 2012, urmeaza sa demaram o serie de ateliere de creatie florala. In cadrul acestora, te vei familiariza cu materialele profesionale de lucru, vet afla secretele „aprovizionarii” cu materialele necesare unui aranjament floral, tehnici de lucru, metode de intretinere si conservare a florilor si aranjamentelor create, si multe multe altele.

P.S. De creativitate dispunem toti. Iti formezi o stare de spirit pozitiva investind timp pentru a gandi conexiuni noi intre lucruri si evenimente, te deconectezi de stressul cotidian, ai incredere si in devieri irationale si te incarci de energie.

PARTENERI:    Raluk.ro   | VinSiEu.ro  |  HighClassMagazine.ro | CursuriSiCertificari.ro

Niciun comentariu: