2011-12-10

Celebrating young designers in Holidays spirit!


Suntem alaturi si la editie cu numarul 5 a Targului Unveiled cu decoratiunile florale Enrose imbracate in haine festive, pentru a aduce sarbatorile de iarna mai aproape. Va invit sa le admirati! Eu voi fi acolo pentru a va povesti cu drag despre designul floral, despre decoratiunile de Craciun si despre importanta lor in crearea unei atmosfere feerice.

Sambata 10 decembrie, in intervalul orar 12:00-19:00, la cafeneaua “UNA” (Str. Gen. Dona Nicolae, nr.18) va invit sa pasiti intr-un dressing de basm, plasmuire a viselor femeilor de pretutindeni, in care veti regasi creatii vestimentare si accesorii unicat, special create pentru perioada Sarbatorilor, in atelierele celor mai talentati tineri designeri romani.Spicuim din comunicatul oficial al evenimentului si aflam ca:

Printre designerii vestimentari prezenti la UNVEILED 5, se numara:

Ioana Ciolacu Miron; Andreea Boariu; Anca Miron; La Chatterie; Ham-Ham by Laura Bucur; Florentina Giol; Irina Irimia; Andra Cirligeanu; Loredana Nedelcu; M17 Designers (absolventi ai UAD Cluj); Alexandra Abraham; Irina Calota; Timeea Mare; Andreea Popescu; Luiza Racovita; Razvan Vasilescu; Ana Bulgaru Spiridon, Alina Dragomir, Anca Fotache, Ancuța Nica, Andrada Mihai, Andreea Marton, Andreea Ruse, Claudiu Bătăiosu, Cristina Petrescu, Denis Oană, Floriana Nistor, Isabela Andreea Toader, Iulia Mihai, Laura Smărăndache, Lavinia Botușanu, Roxana Țancov, Matei Hurjui, Mădălina Țîncu, Mira Sfura, Mirela Barbu, Nicoleta Ciaușu, Ștefana Maior, Yacenin Serghei (studenti in anul III ai Sectiei Moda din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design)

Cu o prezenta mai bogata ca oricand, UNVEILED – singurul targ de moda dedicat in exclusivitate designerilor romani aflati la inceputul parcursului profesional, pregateste pentru vizitatori o serie de surprize menite sa completeze in mod inspirat conceptul unic introdus in peisajul modei romanesti, inca de la prima editie desfasurata in urma cu un an. Astfel, la “Beauty Corner-ul” special amenajat si sustinut de make-up artistii RIMMEL London, doamnele vor putea experimenta transformari de look, vor primi sfaturi personalizate pentru un machiaj perfect de Sarbatori si vor afla care sunt tendintele care domina universul frumusetii in aceasta perioada festiva a anului.

Cu incepere de la ora 19 :00, UNVEILED va dezvalui in cadrul unui cocktail fashion, un brand autentic de cupcakes (Cupcakery Bucharest), desert care insoteste fiecare eveniment de moda cu tinuta. Blaturile savuroase alaturi de cremele colorate realizate dupa retete originale vor constitui nu doar prilejul unei delectari fashion gourmet, ci si a unor incursiuni fascinante in tainele design-ului culinar. 

            Cafeneaua UNA (recent inaugurata in centrul Bucurestiului de artista Dana Nalbaru), locul de desfasurare al evenimentului, va fi decorata cu aranjamente florale special create pentru Craciun de “En Rose” by Adina Filculescu.

             Renuntati la cautarile obositoare prin magazine ale tinutei potrivite pentru Craciun sau Revelion si rezervati-va timp suficient sambata, 10 decembrie, pentru o sesiune de shopping intensa, intr-un cadru feeric si intim, preambul al atmosferei de sarbatoare!
Niciun comentariu: