2011-12-16

Atelierul lui Mos Craciun @Carol Parc Hotel

Aducem decoratiuni si coronite cuprinse de spiritul Craciunului si pudrate cu pulbere magica in acest weekend de poveste, in atelierul lui Mos Craciun @Carol Parc Hotel! Casa voastra este pregatita de sarbatoare?
Ce drag ne este acest hotel de cand am participat la Best Flowers Exhibition si ne place asocierea lui cu Enrose, asa ca acest targ este un must pe lista de evenimente bifate pe anul 2011.
După o primă ediţie de succes, şi anul acesta sediul central al atelierului de cadouri al lui Moş Crăciun s-a mutat la Carol Parc Hotel! Sâmbătă, pe 17 decembrie, începând cu orele 11.00, vă aşteaptă, într-o atmosferă de poveste, o selecţie din cele mai inspirate daruri personalizate.

Bijuterii lucrate manual, ceaiuri înmiresmate aduse de pe cele mai îndepărtate tărâmuri, hăinuțe tricotate, tocmai bune pentru cei mici, coronițe și podoabe pentru brad, esențe parfumate, ciocolată, macarons delicioase și prăjituri aromate, piese mici, delicate de design interior, plus o mulțime de alte cadouri autentice, tradiționale și specifice perioadei sărbătorilor de iarnă... Pe toate acestea le puteți găsi în Atelierul secret al Moșului. 

Mai mult decât atât, vor avea loc demonstrații ale artiștilor bijutieri invitați, de la care veți putea fură câteva trucuri în meșteșugurile acestora, iar echipa de make-up a Ancăi Rădulescu ne va învălui în arta machiajului și va amuza copiii cu propuneri jucăușe de make-up.

Moș Crăciun își va face simțită prezența începând cu orele 13.00,  când va face poze lângă șemineu și va premia cei mai cuminți copii, așa că niciun pici nu va trebui să lipsească de la întâlnirea cu el!

Iar asta mai ales deoarece Crăciunița nu a uitat nici în acest an să pregătească turtă dulce, vinul fiert sau ciocolată caldă cu scorțișoară, pe care le va oferi tuturor celor care îi vor călca pragul, împreună cu alte surprize dedicate oaspeților săi de toate vârstele.

Și pentru că este luna în care visele se pot transforma în realitate, iar dorințele capătă contur real, ajutoarele lui Moș Crăciun vor organiza o tombolă la care puteți câștiga nenumărate premii oferite de partenerii evenimentului: Lush, Keune, Jessica, Niran.

Niciun comentariu: