2012-05-08

Carte, dans, joc - relax, arta nu musca!

Pentru ca avem nevoie de carti, de arta si de muzica pentru a visa frumos, sustinem evenimentul organizat in aceasta duminica de Asociatia "Arta nu musca". Programul variat ne-a atras interesul, asa ca ne vedem acolo!

Asociatia “Arta nu muşcă”  te invita duminică/ 13 mai/ 2012 , la evenimentul Carte, dans, joc , ce va avea loc in gradina superba a Ceainariei Infinitea. (Cotroceni, Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr.7) 


Evenimentul va fi centrat in jurul temei Eliberarea demonilor. Ȋncepând cu orele 12.30- va avea loc un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte şi de ȋmpărtăşirea propriilor experiente, intr-un mediu relaxant, susținut de Alexandra Banu (http://alexandraciteste.com)

Workshop-ul porneste de la premisa : Citind, te diferențiezi de restul! Şi va lansa ȋntrebarea : Cum te ajută cărțile să te eliberezi de demoni? Participanții sunt rugați să se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca si punct de pornire pentru exercițiul de elibereare a propriilor demoni.
Sunt vizate o serie de jocuri interactive, provocatoare, pe diverse teme ( drame interioare, carieră , surse de motivație şi inspirație, petrecerea timpului liber) cu scopul de a ne cunoaşte si de a ne detensiona de energiile negative. 
Cei care nu vor sa ia parte la workshop, sunt aşteptați cu drag ȋn frumoasa gradina cu iz de poveste, unde putem să povestim, să dăruim carti si sa construim jocuri altaturi de trainerul, Cătălin Costea (http://catalincostea.com/
Ȋn partea a 2-a a zilei , ȋn grădina Ceainăriei, vor fi prezenti 3 dintre membrii trupei de muzică clasică- contemporană – Black Rose ( Alex Burca- pian, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioara) ce vor asigura publicului ritmuri de relaxare-socializare si bună dispoziție.

Totodată, va fi prezent un cuplu pasional de tango, care vor transmite prin dans trăiri sufleteşti, emoții şi cuvinte neverbalizate. Dragos Samoil ( professor de tango) va fi responsabil de prezentarea unor noțiuni introductive despre acest dans ( efectele pozitive asupra creierului, starii de spirit si refularea sentimentelor). Cei interesati vor putea, de asemenea, sa ia parte la o initiere a paşilor de baza.


Taxa de participare: 10 lei (răsplăta ȋn cărți şi d-ale inimii)
Ȋnscrierea e obligatorie pentru toată lumea pe adresa de mail : loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociației Arta nu muşcă este acela de a stârni apetitul artistic al bucureştenilor, şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă.
Ceainaria Infinitea se afla in Cotroceni, Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr.7

Niciun comentariu: