2012-05-11

Romania Florshow

FLORSHOW ROMÂNIA este numele noii întâlniri concepute și dedicate Floriculturii, ce va avea loc la București între 24 și 27 mai 2012. Evenimentul consta intr-o expozitie si targ de plante si flori din intreaga Europa in cadrul Zilelor Horticulturii Bucurestene, tocmai de aceasta locatiile alease sunt Universitatea de  Științe Agronomice și Medicină Veterinară și Parcul Herăstrău. Pentru ca ne intereseaza tot ce are legatura cu domeniul nostru de activitate, nu vom rata vizitarea acestui trag.

Evenimentul se va desfășura în două zone distincte, în funcție de principalele categorii de beneficiari cărora li se adresează: profesioniști din sector și consumatori.

Zona dedicată profesioniștilor se află în interiorul Pavilionului amenajat în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară: aici vor fi prezenți operatori internaționali ce își vor expune produsele și noutățile. Obiectivul manifestării este acela de a crea contacte directe între producători și comercianții din sector, folosind un model expozițional inovator și atrăgător din punct de vedere al raportului costuri/beneficii.

Zona externă din jurul Pavilionului și o zonă special amenajată în minunatul Parc Herăstrău, între care vor circula autobuze-navetă, vor găzdui expoziția dedicată publicului larg, reprezentat de consumatorul final; accesul va fi liber. În această zonă, publicul va găsi cele mai bune soluții pentru amenajarea balconului, a terasei sau a grădinii. În spațiul amenajat în aer liber vor fi prezente peste 150 de societăți ce își vor expune și vinde produsele: de la material dendro-floricol și diverse accesorii până la produse agricole tradiționale.

FLORSHOW prevede și o serie de evenimente colaterale: conferințe tematice, un curs de formare pentru studenți și profesioniști și un seminar tehnic în cadrul campusului universitar; sărbătoarea Florilor, inițiative de sensibilizare adresate școlilor în Parcul Herăstrău.

Toți vizitatorii, atât persoane private cât și societăți, vor avea acces liber în spațiile dedicate evenimentului.
Un serviciu gratuit de autobuz-navetă va transporta vizitatorii din centrul orașului în zona ce găzduiește evenimentul.

Sursa: http://www.florshowromania.ro/

Niciun comentariu: