2011-11-29

Cosuri de Craciun personalizate


Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si vor incepe cat de curand sa dea batai de cap in privinta alegerii cadourilor potrivite pentru cei dragi, pentru colegii si partenerii de business. Pentru a te inspira, EnRose lanseaza colectia de cosuri de Craciun.

Nu aveti inspiratie in alegerea unui cadou sau nu aveti timp pentru a alege un cadou special? EnRose vine cu o solutie inspiranta!
Odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, pentru a veni in intampinarea dorintelor tale, am pregatit cu multa pasiune si atentie o gama larga de cosuri cadou. 

Impodobite in straie de sarbatoare, intr-un design unic specific marcii EnRose maiestrit prin migala si atentie la detalii, cosurile pline cu bunatati vin in diferite marimi, iar continutul fiecaruia variaza in functie de preferinte tale, pentru ca stim ca se intampla deseori sa nu fim in totalitate multumiti cu produsele incluse in cosurile "de-a gata". Asa ca ne-am gandit ca pentru personalizarea lor sa intocmim impreuna o lista cu produsele dorite, iar noi vi le vom achizitiona. Astfel, ne incadram echitabil intr-un buget prestabilit.

Noi va sugeram panettone, vinuri rare, specialitati din ciocolata, specialitati gastronomice, decoratiuni. Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri si de aceea oferim personalizare gratuita a produselor din cosuri.

Ii veti surprinde intr-un mod cu totul deosebit pe cei dragi prin cosurile de Craciun realizate de noi. Sunt un mod creativ si distractiv de a-i impaca pe toti cei care au fost cuminti intregul an si merita cu prisosinta cadourile visate. Cosul poate fi folosit ulterior ca obiect de décor, incarcat cu globuri colorate, dulciuri si alte minunatii langa brad sau cu fructe pe masa de Craciun.

De ambalare ne ocupam tot noi, cu funda cu tot! EnRose va pune in actiune renii pentru a asigura livrarea exact acolo unde va doriti!
        
 Cosurile de Craciun Enrose pot fi comandate la adresa office@enrose.ro, acolo unde puteti de asemenea solicita oferta personalizata. Pentru informatii sau fotografii suplimentare, va stam oricand cu placere la dispozitie.


Persoana de contact:
Adina Filculescu
Tel. 0731.321.440
Email: adina@enrose.ro













Niciun comentariu: