2012-07-09

Spune DA designului!

In numarul din iulie-august al revistei Business Woman am scris un articol despre designul floral si de eveniment. Senzorial, vizual, olfactiv, flair artistic.



Când mi s-a propus să scriu un articol pentru revista „Business Woman”, care este dedicată femeilor de afaceri de succes, m-am tot gândit la subiecte care ar putea să prezinte interes pentru aceste doamne care, chiar dacă se dedică vieţii profesionale, nu uită de viaţa personală.

Asa ca le-am povestit cititoarelor despre designul floral si de eveniment. Designul implică deopotrivă emoţie şi raţiune, astfel încât cele două emisfere cerebrale sa conlucreaze organizat pentru a desăvârşi lucruri ce ne ancorează în prezent şi au toate şansele să ne prefigureze viitorul.

Designul de eveniment nu este o sintagmă pretenţioasă, ci este rezultatul logicii armonioase a designerului care s-a gândit meticulos la nevoile clientului său. Considerat un etalon al creativităţii pentru că ceea ce a creat este materializarea unei idei sau a unui vis, designerul încearcă să facă lucrurile mai frumoase şi mai utile trasmitand emotii estetice.

Lumea designului floral oferă un peisaj uimitor de bogat şi nenumărate surse de creaţie, iar atunci când există o combinaţie eclectică între un suflet artistic şi un simţ pentru afaceri se poate forma un concept cu adevărat unic. O pasiune pentru flori şi un spirit creativ liber de cele mai multe ori nu sunt suficiente. Cei mai buni designeri florali au o bază solidă de cunoştinţe şi de studii în domeniu, dar şi o dorinţă continuă de formare şi dezvoltare profesională, care îi diferenţiază de amatori şi începători. Rezultatul final este de a promova cunoaşterea, care va conduce atât la crearea unor modele florale comerciale, cât şi la pregătirea unei afaceri de design floral caracterizată prin etică, profesionalism şi implicare totală pentru ca visul să devină realitate.

Restul articolului va invit sa il cititi in paginile revistei sau in varianta lui online


Niciun comentariu: