2012-08-22

Meet the Romanian Artist - eveniment Arta nu musca

Deseara, avem program la L8 by Stephan Pelger - Smooth Jazz & soprana Aleka, recital de poezie, desen in nisip, tango argentinian... și mult entuziasm, in cadrul unui eveniment semnat Arta nu muşcă, eveniment la care suntem parteneri. Totul incepand cu orele 20:00, Sos. Nordului nr. 7-9.Mai multe detalii despre eveniment sunt oferite in comunicatul de presa:

Asociaţia Arta nu muşcă vă invită miercuri, 22 august 2012, începând cu ora 20:00, la evenimentul pilot, din seria “Meet the romanian artists “, ce se va  desfăşura la L8 by Stephan Pelger (Sos. Nordului, nr.7-9).

      Arta nu muşcă mizează pe creativitate și  inovativitate în selecționarea artiștilor. Meet the romanian artists este mai mult decât o declarație cultural artistică, este un adevărat spectacol, semnătura talentului pur românesc.

Artiștii la lucru își vor prezenta creația, fie în formă incipientă, ce va fi continuată live, fie în formă finală. Daniel Rădulescu este un tînăr artist grafician, de 22 ani, din Brașov, care propune desenul în nisip, într-un spațiu special amenjat și o lucrare grafică, nefinalizată, în detaliu și tuș. 

Smooth jazz-ul este actul pregătit de La pasion de una rosa & soprana, Aleka Potîngă.Actrița Andreea Enia va susține un recital de 2 poezii, iar momentele de dans vor fi din zona tango-ului.
Despre Arta nu Mușcă

Arta nu mușcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.

Date de contact ale organizatorilor:

Loredana Munteanu (fondator & coordonator Arta nu muşcă)
Cristina Dobrescu (PR& coordonator  Arta nu muşcă) 

Niciun comentariu: