2015-05-13

Nunta Adinei si a lui Valentin in WedMag

Nunta Adinei si a lui Valentin e prima in BEST OF WEDDINGS 2015. Intr-o locatie grozava, cu o mana de furnizori unul si unul (and we did the flowers), nunta lor a fost aleasa printre cele mai reusite din sezonul trecut. O gasiti incepand cu pagina 12 in Catalogul celor mai reusite nunti din Romania
http://www.wedmag.ro/revista-best-of-weddings-2015/


Imi plac toate nuntile la care particip, dar parca despre unele nunti sunt mai tentata sa ma gandesc din prima ca fiind o nunta frumoase, poate si datorita conexiunii pe care am avut cu mirii. Formeaza intr-adevar o pereche frumoasa! I-am simtit foarte indragostiti de la prima intalnire, cand mi-au povestit cum s-au intalnit, cum a cerut-o in casatorie si alte detalii care ma ajuta pe mine sa ma leg si mai mult de ei. Si cand am aflat ceea ce isi doresc de fapt de la nunta lor, am simtit ca eu trebuie sa le realizez delicatul decorul floral.

Si e adevarat cand se spune ca oamenii fac totul! Au acordat mare atentie detaliilor, s-au ocupat din timp de tot, au ales mereu cu inima deschisa si, cel mai important, nu s-au stresat inutil. Au adunat laolalta furnizori priceputi si de incredere, si rezultatul se poate vedea in fotografiile realizate de cei de la Cromatica.  Surprinzator este ca si fotografii au remarcat acelasi lucruri ca si mine: “Am observat cu încântare la ei nu doar o uimitoare atenție și pricepere în alegerile făcute, dar și un fel interesant de a-și asculta sufletul în luarea oricărei decizii și de a armoniza toate lucrurile.” (http://www.cromatica.ro/blog/2015/03/04/adina-valentin-nunta-la-treehouse-lagoon/)

O nunta de duminica, venita ca o zi de relaxare pentru noi, in conditiile in care am avut cinci nunti sambata de dinainte. Ziua de 31 august a fost mai putin torida langa padure si pe marginea piscinei de la Tree House.

Nunta lor a fost o surpriza placuta in peisajul nuntilor autohtone, cand toti isi doresc “o nunta altfel”. Ceremonia religioasa a fost la biserica Vatra Luminoasa, dupa care mirii si nuntasii si-au continuat drumul catre Tree House (Cosoba), locul de desfasurare a petrecerii. Profitand de cadrul natural al padurii din imediata vecinatate, au organizat o ceremonie in luminisul padurii pentru a-si schimba juramintele, iar persoane apropiate lor le-au transmis cele mai bune ganduri si inspiratie. Mirii au multumit invitatilor pentru prezenta alaturi de ei intr-o zi atat de importanta si i-au asigurat ca vor avea parte de distractie! Muzica lui Gheorghe Iovu a pecetluit magic toate aceste cuvinte. Pentru pregatirea cadrului, noi am imbracat o arcada in flori si am marcat cu mici buchetele aleea pe care mirii si-au facut intrarea. Punch-ul si talerele cu fructe asteptau cuminti pe butoaiele de lemn, gata sa fie savurate.

Meniul a fost asigurat de Gala Catering, care dau dovada de profesionalism la fiecare eveniment in parte. De aceasta data, s-a optat pentru versiunea de bufet la aperitiv cu mancaruri fine si atipice pentru o nunta. Dorul de dulce iti era alinat cu banatatile de la candybar.  Nimic ostentativ, nimic greu, nimic nelalocul lui.

Buchetul de mireasa a fost foarte delicat, vesel si i s-a potrivit foarte bine Adinei, dar asortat si cu papionul lui Valentin.  Desi galbenul si albastru sunt considerate culori contrastante, efectul a fost unul armonios. Si in aceeasi tema, buchetul nasei si lumanarile de cununie scurte. Decorul floral al meselor a fost inspirat dintr-un tea party britanic. Cu o cromatica mai aparte pentru o nunta, galbenul solar si albul imaculat erau scoase in evidenta de fetele de masa blumarin. Hortensiile, minirozele, freziile, daliile, si musetelul si-au gasit locul in ceainice si cescute de portelan.  Ne-am mai ocupat de mici elemente de décor: rame foto pentru numerotarea meselor, sevaletul de la intrare, felinare, suporti de lumanari, florile de pe tort, ghirlande de flori si intreg decorul ceremoniei din padure.

Sper seara, toate felinarele si ghirlandele de becuri s-au aprins, iar ringul de dans a fost plin pana in zori, atmosfera fiind asigurata de Antonio Dos Santos si de DJ.

Invitatii si-au putut transmite gandurile cele mai frumoase intr-un tablou pe care mirii il pastreaza ca amintire. Deloc intamplator,  mirii au oferit la plecare drept marturii frasini si sortimente de arbusti pe care invitatii sa le planteze ca o marturie a participarii la nunta lor. Ce putea fi mai potrivit pentru o nunta la Tree House?!

Am lucrat cu drag si cea mai mare satisfactie a fost cand au ajuns mirii si le-am vazut reactiile de multumire si le-am surprins emotiile. Ne-au confirmat ca au avut nunta pe care si-au dorit-o si pe care au visat-o in cele mai mici detalii. A fost o nunta deosebita despre care o sa imi aduc mereu aminte cu drag.
Celor doi oameni frumosi, Adina si Valentin, le multumim ca ne-au ales pentru a le realiza buchetele, aranjamentele florale si decorurile, iar voua, celor de la Wed Mag, ca ati vazut si voi in aceasta nunta una dintre cele mai frumoase ala anului 2014.

Adina Filculescu


Niciun comentariu: