2010-10-29

Cum a fost la AloChicMeet

Aseara, la AloChicMeet, s-a creat o atmosfera frumoasa si energica! Intalnirea a avut toate elementele unui eveniment reusit: locatie, muzica, plasme pe care rulau prezentari de moda, catering, aranjamente florale, gift bags din partea sponsorilor, toate incadrate in tematica CHIC. Cei prezenti la eveniment beneficiaza de o reducere de 20% la orice comanda prin prezentarea cardului Enrose.

Am avut  placerea sa asiguram decoratiunile cu accente chic prin intermediul florilor si al accesoriilor: siraguri de perle delicate, manusi de piele naturala si dantela, pene fantezie. S-au incadrat foarte armonios in cadrul concept store-ului, parca erau “de acolo”, desi nu mai fusesem niciodata in acel spatiu.

E mai incitant si stimulativ sa lucram cand avem o tematica data. In procesul de creatie, ne-am dat seama si de sursele de inspiratie involuntara, fara sa plecam initial la drum cu gandul la Alexander McQueen (pene, tonuri de ciocolatiu intens in combinatie auriu si bronz) sau Louis Vuitton (paleta cromatica a celebrei genti cu monograma).

Decoratiunile EnRose s-au lasat admirate de persoane din comunitatea de moda si beauty: Dada si Adriana @AloModa, Angelica si Andra @ Ordinary People, Andreea Dragan @Replica Vedetelor, Isabelle @LaChetterie, Raluca Muresan @Fata de la Radio, Anna Pope @Cinnamon-and-Coffeee, Irina @Me myself and myshoes, Adina Mocanasu si Cristina Catea @Shades Beauty Lounge, si multe, multe alte fete indragostite de frumos.

Sa introducem in scena:






Va invit sa vedeti mai multe poze de la acest eveniment aici.

Au mai scris despre eveniment:
Fashion &Beauty
Cinnamon-and-Coffee
Fata de la Radio

Niciun comentariu: