2010-11-04

Flori la Emanuel Ungaro SS 2011

Inainte de a prezenta minunatiile sarbatorilor de iarna, dedic acest post decorului jucaus folosit in prezentarea de moda Emanuel Ungaro SS 2011.

Ce mod mai frumos de a decora un show de prezentare a unei colectii de primavara-vara decat prin intermediul florilor? Florile sunt mesageri ai gandurilor si sentimentelor umane, contribuind la dezvoltarea relatiilor sociale. Prin ele se reflecta rafinamentul, gustul si personalitatea omului.

Hortensii, gerbera, valii si un mix de verdeata abundenta au impodobit o constructie din masini Beetle intr-o simfonie de culori vibrante de inspiratie anii '70, fluturi florali inaltati la cerul vitrat prin pavilionul de sticla, iar podeaua a fost imbracata in gazon verde-crud.




Ingenios conceptul lui Giles Deacon pentru celebrarea primei sale colectii pentru Ungaro prin intermediul unui garden party organizat intr-un amplu spatiu vitrat din Paris - probabil una dintre cele mai colorate si vesele prezentari care a respirat “a perfect summer vibe”. Deacon a vrut sa reinterpreteze vivacitatea si senzualitatea pentru care Ungaro este recunoscut, si a apelat si la flori alaturi de dantela si broderii.

Pe langa decorul spectaculos, trebuie remarcat si faptul ca modelele s-au integrat in public dupa defilarea propriu-zisa, au socializat si au sorbit sampanie, recreand ambientul unei receptii. Anna dello Russo, prezenta la toate showrile Sapatamanii Modei de la Paris, a fost invitata special ca model. 



Credit foto Alin Galatescu