2011-10-13

Targ de toamna boierescLocul de desfasurare: unde altundeva decat la cativa pasi de Piata Victoriei, in ambianta Muzeului National al Taranului Roman ( Kiseleff 3 ).


Perioada: 14 – 16 octombrie

Participanti: asa cum ii sta bine oricarui targ, fi-vor cei mai alesi mesteri populari, dar si alese lucraturi de mana pentru cochetele domnite.

Cei mici – si nu numai – se vor putea dedulci cu serbeturi si dulceturi fine, turta dulce, ciocolata. Asta daca se vor putea rupe de langa jocuri si jucarii, sau de langa marionetele de pe scena.
Cand nu va fi teatru pentru cei mici, va fi café-concert sau cantece de odinioara.
Pentru doamne flori, iar pentru domni, daca nu vor dori mezelicuri fine, vor putea adasta la un pahar de vorba ori la o pipa (sau poate narghilea, dupa plaisir) si o Marghilomana.

Ateliere handmade, monograme pe batiste, antique, cafea veritabila si braga,  aranjamente florale cu aer nostalgic de toamna, lucruri fine si pline de dichis.

Camara boiereasca se va umple cu zacusti, dulceturi, muraturi , beuturi fine, gutui parfumate si cate si mai cate … asa, pentru obrazul cel fin si pentru iarna cea care va sa vina.

Va fi si mustarie moncher, cu pastrama si must, parol!

Sursa: http://www.decosieco.ro/un-proiect-altfel/editia-a-iii-a-targul-de-toamna-cu-dichis

Niciun comentariu: