2014-11-26

Cum să-ți alegi designerul floral?

Multe dintre noi visează la nunta perfectă de mici. Ceea ce nu știm când suntem mici e faptul că o nuntă de vis necesită foarte multe pregătiri, de la alegerea rochiei de mireasă până la stabilirea meniului pentru a satisface nevoile tuturor invitaților. În rândurile care vor urma vă vom oferi niste sfaturi pentru alegerea designerului floral care este cel mai important, evident după alegerea mirelui.



Designul implică deopotrivă emoţie şi raţiune, astfel încât cele două emisfere cerebrale să conlucreze organizat pentru a desăvârşi lucruri ce ne ancorează în prezent şi au toate şansele să ne prefigureze viitorul. 

Designul de eveniment nu este o sintagmă pretenţioasă, ci este rezultatul logicii armonioase a designerului care s-a gândit meticulos la nevoile clientului său. Considerat un etalon al creativităţii pentru că ceea ce a creat este materializarea unei idei sau a unui vis, designerul încearcă să facă lucrurile mai frumoase şi mai utile transmiţând emoţii estetice.


            Sfaturi:
1.     Documentează-te. Suntem foarte norocoase pentru că în zilele noastre putem accesa informția foarte ușor prin intermediul internetului. O singură căutare pe Google a cuvântului ”flori” va genera sute de mii de rezultate.
2.     Triază. Selectează 2-3 persoane/companii care crezi că s-ar plia pe ceea ce îți dorești tu. Bazează-te pe intuiție, dar, de asemenea, ia în calcul experiența lor, referințe, recomandarile altor clienți.
3.     Întâlnirea. Întâlnește-te cu cei pe care i-ai ales și vezi ce au de oferit. Discută cu fiecare în parte și spune-le ce ți-ai dori. Chiar dacă nu știi exact ce îți dorești, nu-ți face probleme, designerul e acolo pentru a te ajuta. Mergi la întâlnire cu mintea deschisă.
4.     Alegerea. Cel mai bun scenariu e cel în care dintre toți te atrage doar unul iar atunci alegerea e foarte ușoară, dar mai exista posibilitatea ca după întâlniri să nu te poți decide. În acest caz te sfătuim să faci o listă pro și contra fiecăruia și să-l alegi pe cel care are cele mai multe plusuri.

Echipa EnRose poate îndeplini toate cerințele voastre pentru ca dumneavoastă să aveți parte de nunta la care ați visat. De aceea vă invităm să ne contactați la adresa de mail office@enrose.ro sau adina@enrose.ro și să ne urmariți activitatea pe canalele de socializare facebook, twitter sau instagram.

Și, nu în ultimul rând, nu uitați să trăiți ”la vie en rose” indiferent de situație!



Articol scris de Oana Tiboi 

Niciun comentariu: