2010-12-16

All you want for Christmas

Fiindca a inceput sa ne placa la targuri si le alegem pe cele mai bune, vom participa ca expozanti la targul ''All you want for Christmas'', asa ca va adresez o

O invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna.
 
Bucuresti, 18-19 decembrie 2010 – Centrul Vechi - Memento Pub & Underbar - All You Want for Christmas – o invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna. 
Pregateste-te de-un hop pe sania magica a Mosului si hai la o plimbare. Nu, nu la Polul Nord!  Mosul face popas sa bea un ceai firebinte in Centrul Vechi la Memento Pub & Underbar (vis-a-vis de Magazinul Cocor).

La All You Want for Christmas vei putea sa arunci o privire prin tolba lui Mos Craciun si sa alegi cadouri speciale pentru toti cei dragi tie de la haine cu design contemporan,  accesorii si bijuterii diafane, decoratiuni cu miros de Craciun si pana la produse naturale de ingrijire a pielii  atat pentru ladies, cat si pentru domni (pe care le poti testa chiar acolo).

Printre expozanti se numara:
Tuxedo Confessions - I-Bag si Poketo, Parkwolf Juwelen, Tahir Sultan Vasel, Ramona Rusu George Neagu, Renata Rakossy) , Designercraft, Raluca Buzura, Oana Lazar, NonShasha, Izabela Petrut, Vika Gorenco, Alexandra Calafeteanu, Alin Dinica, FeMale, Lotiuni de Corp Solide, Zepter Cosmetics, Oana Calin, Aseyda Cosmetics, Lel, Decoratiuni En Rose, BuyHand, Miss Babacili, Bratara Magica, George Enache, Gabi Urda, Lady Magpie, Laura Ciobanu.

Chiar daca afara e un frig...brrrr... se simte o caldura ciudata. Vine dinspre Sarbatorile ce se apropie. Noi am imbracat decoratiunile in caldura pe care o simtim si intrezarim o iarna magica. 

Te invitam la discutii si sesiuni practice  despre trucurile pe care poti sa le folosesti in sezonul rece pentru a arata exceptional.  Asadar te vom rasfata cu sesiuni individuale de consultanta pe:
·      stil vestimentar
·      hair – styling
·      make-up
toate la standarde profesionale, tinute de profesionisti din domeniul fashion&beauty precum:
·       Irina Markovits - Consultant imagine - Image Matters
·       Mirela Frasner - Designer vestimentar - FeMale
·       Aurelia Scarlat - Consultant beauty Zepter Cosmetics
·       Adina Dumitrascu - Hairstylist - Costa Casa
·       Inna Grosu - Make up artist - Il Makiage 
    Diana Ionescu - Freelance Make-up artist


Asta-i cadoul Mosului pentru  tine. 

Intrarea la eveniment este libera

Te asteptam deci sambata si duminica 18-19 Decembrie incepand cu ora 11:00 cu multe suprize pregatite cu mare drag!Blogul de comunicare al Evenimentului:
whenbeautyspeaks.tumblr.com

Pagina de Facebook a evenimentului:


Niciun comentariu: