2010-12-23

Bradul rasturnat

Brazii de Craciun "cu susul in jos" nu sunt asa de des intalniti in display-urile de sarbatori, dar castiga rapid in popularitate. Si fiindca tot ce este vechi redevine o noutate, practica europeana din secolul al XII-lea de a atarna din tavan bradul de Craciun este din nou la moda. Un brad rasturnat va ramane cu siguranta in mintea oaspetilor si clientilor vostri ca un mod inedit de dispunere. Datorita pozitiei atipice, decoratiunile deosebite vor fi scoase in evidenta, pentru ca acestea arata mult mai bine atarnand ca dintr-un candelabru.



Daca beneficiati de un tavan inalt, un astfel de bradut chiar arata foarte bine deasupra mesei festive in locul candelabrului. Sau poate fi un mod ingenios de a salva spatiu intr-un magazin sau restaurant. Asa ca daca anul acesta va gandeati sa excludeti bradul de Craciun din lipsa de spatiu, mai ganditi-va o data!


Apeland la un specialist, ne asiguram ca atat bradul, cat si toate decoratiunile sunt bine ancorate. Nu vrem sa scoateti scara de fiecare data si sa le asezati iarasi la locul lor, cu atat mai mult nu vrem ca decoratiunile voastre preferate sa fie sparte pe jos!

(imagine surprinsa la cafeneaua Van Gogh din Centrul vechi)

Niciun comentariu: